Events


KCA ▪ July 22-23

Marriott Griffin Gate

Lexington, KY

This year’s theme for KCA is the Kentucky Derby! 

8 hours of CE credits offered. 

KCA AGENDA

Thursday, July 22, 2021

12:00 pm – 12:30 pm             Registration

12:30 pm – 1:00 pm               General Business Meeting—Bluegrass Pavilion

1:00 pm – 3:00 pm                “Appraisal Process”

John Held – 2 Hour C???? – Bluegrass Pavilion

3:00 pm – 4:00 pm “Reptile Tactics”

Patricia Trombetta 1 Hour—C13862 – Bluegrass Pavilion

4:00 pm—5:00 pm “Unusual Fire Causes”

Tom Angst—1 Hour—C23436—Bluegrass Pavilion

5:30 pm – 7:30 pm Cornhole Tournament—The Paddock and Lawn

Friday, July 23, 2021

7:30 am – 9:00 am Vendor Hall Open/Registration—The Paddock

9:00 am – 10:00 am Seminar 1

“Medical Marijuana”

Kalen Morgan—1 Hour—C24078—Bluegrass Pavilion

10:00 am – 10:45 am BREAK

10:45 am – 11:45 am Seminar 2

“PT Terminology”

Kalen Morgan—1 Hour—C21498—Bluegrass Pavilion

11:45 am – 1:15 pm LUNCH Paddock

1:15 pm – 2:15 pm Seminar 3

“Crop Liability”

Julie Overdeer—1 Hour—C23001—Bluegrass Pavilion

2:15 pm – 3:00 pm BREAK

3:00 pm – 4:00 pm Seminar 4

“Lessons Learned Following a Severe Storm”

Theresa Chimento—1 Hour—C????? – Bluegrass Pavilion

4:00 pm Vendor Door Prizes—Bluegrass Pavilion

6:00 pm KCA Social/Cocktail Hour—The Paddock

7:00 pm Banquet—The Paddock

9:00 pm—11:00 pm Dance—The Paddock